MINA SIDOR

Välkommen!
Mina sidor har bara du som kund hos trädgårdsarkitekt Per Christenson tillgång till. De är avsedda att hjälpa dig med faktauppgifter och ge dig handledning i ditt arbete med din trädgård.

Jordförbättring

Jordens skick har stor betydelse för hur du lyckas med din trädgård. Målet är att åstadkomma en jord som är lucker och därmed också mer lättarbetad.

Växtbeskrivningar

Har jag föreslagit en växt som du aldrig har sett och inte vet något om? Här kan du söka efter den i växtdatabasen. 

Plantering

Här hittar du beskrivningar på hur du planterar olika slags växter. Det kan vara barrotade buskar, häckar, rosor, krukodlade buskar, träd, mm.

Stensättning

Så här går stensättning till, för dig som vill göra det själv. Steg för steg beskrivning av de olika arbetsmomenten, som ger dig ett snyggt och hållbart resultat.

Gräsmattan

Ska du så gräsmattan själv? Här är en steg för steg beskrivning av hur det går till.
Du kan också läsa om alternativet att rulla ut färdig gräsmatta.

Djuren i trädgården

Vill du ha en trädgård som gynnar djurlivet. Här hittar du tips och råd om hur du kan hjälpa vår vänner i trädgården. Det kan vara bin, humlor, fjärilar, fåglar och igelkottar, mm.

Frukt och bär

Här kan du läsa om olika fruktträd och bärbuskar. En guide som hjälper dig att hitta din favorit.

Trädgårdsbyggen

Här kan du hämta typritningar till olika trädgårdsbyggen till din trädgård. Det är staket, spaljéer, pergolor, trädäck, mm. Alla ritningar är i pdf-format.

Växtbeställning

Här kan du beställa alla de växter som jag har ritat in i förslaget. Du får ett förmånligt pris och slipper att själv leta på plantskolorna!

Ställ en fråga!

Kanske är det något du undrar över som du inte hittar svar på. Skicka din fråga till mig, så ska jag göra mitt bästa för att svara på den.

Drivs med WordPress Inspiro WordPress-tema av WPZOOM

Ta kontakt med mig och ta reda på  mer om hur jag kan hjälpa dig med din utemiljö?

trädgårdsarkitekt kontakt