Vår trädgård 7-10 mars 2019

Vår trädgård

Snart dags för “Vår trädgård”, den årligen återkommande trädgårdsmässan på Malmömässan, som är startskottet för årets trädgårdssäsong. Som vanligt är trädgårdsarkitekt Per Christenson där, för att erbjuda sina tjänster, men framförallt för att svara på dina frågor.

Du hittar mig i monter G33, som ligger längs med huvudgången. Ta med dig dina tankar och  idéer, så diskuterar vi din trädgård. Som en extra service till dig kan du beställa en egen tid med mig här nedanför. 

Mässans öppettider
den 7-10 mars:
Torsdag: kl 11.00 – 18.00 
Fredag: kl 10.00 – 18.00 
Lördag: kl 10.00 – 18.00 
Söndag: kl 10.00 – 17.00

Vår trädgård plan

Här kan du boka tid för ett möte i monter G33, på Vår trädgård.

Välj en tid som passar dig i kalendern:
Loading
  • 9
  • 2
  • 1
  •  
  •  

Vill du ha kontakt med mig och veta mer om hur jag kan hjälpa dig med din ute-miljö? Fyll i nedanstående kontaktupp-gifter, så kontaktar jag dig så snart som möjligt.

Scroll Up