Havet vid Böste

Havet vid Böste, längs den Skånska sydkusten, bjuder på ett varierande “rum”. Man talar om trädgården som en utemiljö med rumsbildningar och på samma sätt kan man se på landskapet som en utemiljö med “rum”. I fallet Böste är det gnistrande , ständigt föränderliga, havet rummets golv, det höga valvet, himmeln,  taket och den vågräta horisonten och strandlinjen är rummets “väggar”.

Havet vid Böste och strandlinjen

tång

Havets horisont
Havet, rummets “golv” och horisonten rummets väggar.

Ett oändligt rum, som trots dess dimensioner känns mycket tryggt, behagligt och stimulerande att vara i.

Hav och himmel
Himmeln, rummets tak
  • 3
    Delningar

Rosa Duchesse de MontebelloVill du vet mer om hur jag kan hjälpa dig med din utemiljö? Fyll i nedanstående kontaktuppgifter, så kontaktar jag dig så snart som möjligt. Naturligtvis förbinder du dig inte för något.

Scroll Up