Min utebutik

I min utebutik har jag samlat produkter för trädgården, som jag tycker är bra och som jag gärna vill hjälpa mina uppdragsgivare att komplettera sin trädgård med.

Det viktiga är att produkterna ska ha bra kvalite, med bra material, gediget gjorda och med lång livslängd. Jag tycker det är en viktig länk i hållbarhetsarbetet. Att man undviker slit och släng utan i stället sattsar på saker med lång livslängd. Kanske lite dyrare, men i längden billigare och inte minst bättre för miljön.

Man kan inte beställa direkt från min utebutik, på grund av att en del produkter är ganska komplicerade och att det kräver en del planering innan köpet. Därför är man i stället alltid välkommen med en förfrågan. Då kan vi hjälpas åt att hitta rätt produkt och jag kan ge en offert.

Utekök från Contura Steel AB

Contura utekök utvecklar grillplatsen till ett riktigt kök, med möjlighet för matlagning på hög nivå. Contura har ett standardsortiment, men du kan även få ditt kök specialtillverkat. Köket är tillverkat i Sverige av rotfrit stål. Conura steel AB har gjort diskbänkar i rostfrit stål sedan lång tid tillbaka, men har nu kompletterat sitt sortiment med utekök.

utekök

Utomhusbelysning från in-lite

Gör utelivet längre med hjälp av en bra utomhusbelysning. in-lite är ett bra 12 volts belysningssystem, med låg energiförbrukning. Alla armaturer är gjorda av aluminium.
in-lite är så enkelt att du kan bygga själv, men känner du dig osäker hjälper jag dig med en belysningsplan och även med monteringen. Där är en del att tänka på innan man beställer, vilket vi reder ut vid en förfrågan.

utebutik belysning

Sittmöbler och planteringskärl från Byarums bruk.

Byarums bruk använder återvunnen aluminium vid tillverkningen av sina bruksföremål. Det gör att deras produkter kan användas i många år, av flera generationer. Dessutom använder Byarums bruk sig av erkända formgivare, som t. ex. Signe Persson-Melin.

min utebutik planteringskärl från Byarums bruk

Planteringskärl, kantstöd och fyrfat av corténstål från Stålmiljö AB

Corténstål är ett långlivat material, som bara blir vackrare med tiden. Passar bra till planteringskärl och som kantstöd mellan t.ex. planteringsytor och gräsytor. Varför inte ett fyrfat att samlas kring kalla vår- eller höstkvällar. Det kan även användas som fågelbad.

Min utebutik stålmiljö

Gå in på min utebutik och bläddra i broschyrerna!