Digitala möten

Digitala möten är resultatet av lång tids funderingar över sätt att kunna genomföra trädgårdsprojekt på distans. Utan att behöva ägna sig åt långa resor, som egentligen är oproduktiva och som dessutom fördyrar i onödan.

Coronan gjorde det ännu intressantare att prova olika metoder. Jag har kommit fram till att digitala möten kan fungera och har en del fördelar framför ett vanlig telefonsamtal. Dels så ser man personen man pratar med, vilket hjälper mig att tolka reaktionen på idéer och uppslag som jag tar upp. Dels kan vi dela foton, skisser och ritningar och kan lättare förstå varandra utan långa, omständliga beskrivningar i ord.

digitala möten

Jag har nu byggt om min kontaktsida, så att den fungerar som en digital mötesplats. Jag har försökt att göra den så enkel som möjlig, med så få moment som möjligt för att komma in i “mötesrummet”. Bild och ljudkvalité ska vara så bra som som det går. Därför har jag valt att använda extern kamera och mikrofon. Datorns tycker jag inte räcker till.

Sidan har kompletterats med ett enkelt bokningsprogram, där man kan boka mötestid från tisdag till torsdag, alla dagar kl. 16.00.

Gå gärna in på min kontaktsida och kolla vetja!

Vill man, kan man naturligtvis också kontakta mig på vanligt sätt, via kontaktformuläret. Då kontaktar jag dig för ett hembesök i din trädgård.