Bra utomhusbelysning

Vi har under det gångna året lärt oss att vistas utomhus lite mer än tidigare och med en bra utomhusbelysning kan vi utnyttja trädgården ännu längre under sena kvällar – ja till och med nätter. In-lite erbjuder en lågvoltsbelysning, på 12 volt. Då kan du låta belysningen vara tänd hela natten, utan att behöva bekymra dig för energiförbrukning och kostnader. Dessutom kan du själv utan risk göra installationen.

Med en planerad, bra utomhusbelysning får du dessutom en mysigare utomhusmiljö, där du och dina vänner gärna dröjer sig kvar länge. En sådan belysning blir också till glädje när man befinner sig inomhus. Fönstren blir på kvällen inte bara svarta hål, utan bjuder på en attraktiv upplevelse av trädgården. Samtidigt som trädgården blir oattraktiv för objudna ”gäster”.

Med in-lite belysningssystem blir det enkelt att skapa en bra utomhusbelysning. Systemet innehåller ett smart kontrollsystem, så att du enkelt kan styra din belysning via en app i telefonen. Förutom en mängd olika armaturer innehåller systemet allt installationsmateriel du behöver, kablar, mm.

Armaturen består, i huvudsak, av fyra olika grupper:

Markspotlights, som är infällda i marken. Det kan vara i ett trädäck, gräsmattan eller ien stensättning. Dessa är tåliga armaturer, som du till och med kan köra över med bilen utan att de går sönder.

Stående lampor, eller så kallade pollare.

Spotlights, där du kan rikta ljuset mot det du vill belysa.

Vägglampor, som kan sättas på en vägg, eller på ett plank.

Alla armaturerna är gjord av aluminium, som har lång livslängd.

Mer information om in-lite utomhusbelysning hittar du i min utebutik!