Ditt utekök i sommar!

Bygg ditt utekök i sommar! Ta vara på sommaren och din trädgård och lev ett härligt uteliv, med början tidigt i vår och till lång fram på hösten. Tillsammans med familjen kan du vara ute och laga mat och grilla.

Hur ser din ideala grillplats ut? Räcker det med en grill, eller vill du ha ett mer eller mindre stort utekök, med allt du behöver på plats? Med Contura Steels svensktillverkade utekök kan du skräddarsy ditt utekök helt efter dina önskemål!

Laga mat i dit utekök i sommar!

Du kan få köket med kolgrill, som har gjutjärnsgaller eller med en gasolgrill. Du kan till och med komplettera med kokplatta för potatisen.

Arbetsytan kan du få stå stor du vill och med diskho med kran som har en Gardena koppling, för enkel anslutning till trädgårds­slangen.

Under bänkskivan, som är av rostfritt stål eller svart granit, kan du välja att ha hyllor, skåp eller lådor. Här förvarar du av allt du behöver i ditt utekök. Alla enheter är försedda med hjul på ena sidan och handtag på den andra för att lätt kunna flyttas. Du kan dessutom få en massa smarta tillbehör som kylbox, skärbrädor, väderskydd, mm.

ditt utekök i sommar

Uteköket tillverkas i Blekinge, medan de högkvalitativa kol- och gasolgrillarna är av det kanadensiska märket Napoleon.

Allt kan du se och beställa i min utebutik. Och du kan dessutom få hjälp med planeringen, så att du i sommar får ditt optimala utekök.